از بین بردن بوی بد سرویس بهداشتی

استشمام بوی بد سرویس بهداشتی از آن اتفاقات ناخوشایندی است که غیرقابل تحمل است. این بو ناشی از نشت گازهای سمی سولفید هیدروژن یا گاز سمی فاضلاب است که برای سلامتی خطرناک و مضر می باشد. گاها بوی بد سرویس بهداشتی به این بخش از منزل خلاصه نمیشود و اگر علت آن برطرف نگردد می توان کل خانه را درگیر کند و آرامش را از ساکنین بگیرد. چگونه بوی بد سرویس بهداشتی را از بین ببریم؟ برای یافتن پاسخ این سوال ادامه ی این مطالب را مطالعه نمایید تا با پیدا کردن منبع بوی بد سرویس بهداشتی و از بین بردن آن، برای همیشه از شر بوی بد راحت شویم.

چرا سرویس بهداشتی بوی بد می دهد؟

در ابتدا باید بررسی کنیم علت بوی بد ناشی از چیست؟

گرفتگی لوله و چاه

پر شدن چاه و گرفتگی لوله از اتفاقات رایجی است که بی شک باعث انتشار بوی بد فاضلاب می شود. گرفتگی لوله می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که در وضعیت گرفتگی خفیف با روش های خانگی باز کردن لوله ها در منزل و در وضعیت های شدید با مراجعه ی شرکت های لوله بازکنی این مشکل برطرف خواهد شد. اما پرشدن چاه معمولا در اثر رسوب چاه و فرسودگی آن و همچنین عدم تناسب ظرفیت چاه با ساکنین اتفاق می افتد که معمولا این شرایط در آپارتمان های پرجمعیت بیشتر پیش خواهد آمد.
لایروبی و تخلیه چاه نیاز به تخصص، تجهیزات حرفه ای و تکنسین های با تجربه دارد تا با بررسی فنی در صورت نیاز به حفر چاه جدید این عملیات به صورت حرفه ای صورت گیرد.

رفع گرفتگی لوله با روش های خانگی:

در صورتی که بوی بد ناشی از گرفتگی لوله ها باشد می توانید با روش های زیر جهت رفع این مشکل اقدام کنید.

نمک و جوش شیرین

نمک و جوش شیرین را به مقدار مساوی ترکیب کنید و درون چاه و مسیر راه آب و لوله های سرویس بهداشتی بریزید. سپس یک لیوان آب جوشیده را بروی چاه آب بریزید. تذکر: حتما از ماسک استفاده کنید.

جوش شیرین و آبلیمو

آبلیمو خاصیت اسیدی دارد بنابراین یک ضدعفونی کننده ی طبیعی است. ترکیب جوش شیرین و آبلیمو یک ترکیب معجزه آسا برای رفع گرفتگی لوله ها و بوی بد آنهاست. این مواد را باهم حل کنید و آرام آرام در مسیر لوله و چاه آب بریزید. پس از 2 دقیقه یک کتری آب جوش روی آن بریزید.

پودر لباسشویی آنزیم دار

یک روش فوق العاده ساده و در دسترس استفاده از پودرهای لباسشویی آنزیم دار است. دو قاشق پودر لباسشویی را بر روی مسیر راه آب بریزید و یک کتری آب جوش را آرام آرام اضافه کنید. آب جوش باعث باز شدن آنزیم ها و اثر گذاری آنها خواهد شد.

نظری نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *